Kwaliteit en service
dat kenmerkt ons

Geschiedenis

IMG_4903

Rob Hooymans


Sinds 1953 staat de naam Hooymans voor kwaliteit. Begonnen als familiebedrijf in Voorburg, specialist in de productie van gekookte varkenslever, runderlever, bloedworsten en tongenworsten.

Piet Hooymans die al jaren veel levers naar Belgiƫ exporteerd begon zo zijn versgroothandel in 1987 door weer veel Belgische kwaliteitsproducten te gaan importeren. Dit is in de loop der jaren uitgegroeid tot deze versgroothandel die hij samen met zijn zoon Rob Hooymans voert. Hooymans Food Center levert onder andere aan diverse hotels, slagerijen, viswinkels, kaas en delicatessenwinkels, benzinestations, horeca, groente- fruit speciaalzaken, ambulante handel en de betere broodjeszaken.


Ons Team & Bedrijf

Ons team bestaat uit een klein aantal medewerkers. Communicatie en service vinden wij belangrijke factoren binnen het bedrijf.

Wij proberen onze klanten tevreden te stellen met speciale aanbiedingen, klantvriendelijkheid, service en het vervullen van de wensen van onze klanten. Hierbij spelen kwaliteit, smaak en prijs een belangrijke rol.